Ledelse på agendaen i ledergruppen 

   

 

 

Ledelse på agendaen i ledergruppen 

 

Brug 1½ dag på at få indsigt i ledelsesbehovet i din virksomheden. Styrk ledelses kraften gennem valget af lederstil, adfærd og værktøjer der vil skabe det rigtige ledelsesfokus for Jer 

 

Ledelse er en dynamisk proces i en virksomhed i bevægelse. Ledelsens værdiskabelse skal tage sit udgangspunkt i og matche bevægelsen. 

  

Konceptet Leadership LAB er ikke et kursus, men en workshop form, som giver dig mulighed for at gå i laboratoriet og studere ledelsesbehovet i din virksomhed, og træffe ledelses valg sammen med din ledergruppe 

 

 

 

 

 

Dynamisk Navigerende Lederudvikling 

 

Du ønsker sammen med din ledergruppe en god drøftelse om ledelsesbehovet i organisationen.  

I ser ledelse som en dynamisk proces i en virksomhed i bevægelse, hvor ledelsens værdiskabelse skal tage udgangspunkt i bevægelsen, og vil derfor være udfordrende i forhold til ledelsesværktøjer, ledelsesaktiviteter og adfærd 

 

Dette er ikke et lederkursus. Vi tilbyder en workshop i et LAB miljø, hvor du får lejlighed til at fordybe dig i ledelsesbehovet i din virksomhed eller afdeling i forhold til den situation virksomheden er i og det team du har omkring dig. 

Virksomheder er i bevægelse og som ledelse skal vi konstant navigere i forhold til de planer vi har lagt og det som opstår i organisationen og omgivelserne. Ledelsesadfærd og fokus kan ikke bare være det samme hele tiden. Derfor har vi udviklet værktøjet Navigerende Lederskabsudvikling. 

 

 

Sådan gør vi.. 

Du får koncept, værktøj, assessment af din ledergruppe og sparring på handlings- og udviklingsplaner. 

Vi tilbyder et seminar på 1 + ½ dag, og en selv assessment, hvor du får et koncept og et værktøj og en måling til at skabe indsigt i din ledergruppes oplevelse af ledelsesbehovet i din organisation i relation til de udfordringer I arbejder med. Dit og din ledergruppes udbytte af din deltagelse vil være en scanning af situationen og en udviklings- og handlingsplan for, hvordan lederskabet i din organisation kan trimmes og få stærkere ledelseskraft 

 

 

Arbejdsform.. 

Arbejdsformen vil være en kombination af oplæg, drøftelser af ledelse og ledelsesbehov, indføring i scanningsværktøj, selv assessment scanning af din ledergruppe, udarbejdelse af udviklingsplaner. 

 

Overordnet indhold.. 

 Hovedtemaet igennem de 1½ dage er, hvordan man som ledergruppen kan få en god og effektfuld drøftelse af ledelse som situationsbestemt og dynamisk navigerende disciplin i forhold til strategi, forretningsudvikling og eksekvering. 

Der tages udgangspunkt i vores eget udviklede 360° Strategisk kompas, som er en business case baseret konceptramme for at arbejde med sammenhængen mellem strategier, processer og lederskabets arbejde med virksomhedens potentiale. I den forbindelse har vi også udviklet dette værktøj til at skabe indsigt og rammer for dialog om behovet for ledelse i organisationen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overordnet program.

  • Introduktion til 360° Strategisk kompas, samspillet mellem strategier, processer og virksomhedens formåen.  
  • Lederskabets rolle i at udnytte virksomhedens potentiale. 
  • Drøftelse af udfordringer ved at arbejde med ledelse som disciplin i ledergruppen 
  • Indføring i Værktøjet Navigerende Dynamisk lederskab. 
  • Igangsætning af selv assessment scanning i din ledergruppe. 

 

Imellem den første dag og den efterfølgende halve dags LAB workshop udsender vi spørgsmål til din ledergrupper, som tager ca. 15 minutter at besvare. Vi behandler input og stiller resultatet op i et grafisk billede, som er klar til dig på den sidste dag. 

  • Gennemgang af den grafiske fremstilling af resultater og guidelines for tolkninger, tematiseringer, drøftelser i ledergruppen 
  • Forbedringsområder og sammenhænget til øget værdiskabelse, ricisier og fald grupper 
  • Facilitering/ Coaching/ sparring mod en styrkelse af ledergruppens eksekverings kraft 

Praktik.. 

Tid og sted: 

Navigerende dynamisk lederudvikling gennemføres 

31/5 Modul 1 . og 21/6 Modul 2 2022 i København 

1/6 Modul 1 og 22/6 Modul 2 i Midtjylland 

Mødested fastlægges snarest. 

Pris for de 2 dage er kr. 10.500, - excl. Moms, men inkl. forplejning gennem dagene, som inkluderer en let frokost. 

Workshoppen gennemføres af konsulenterne Ole Knokgård og Kim Hansen. De har mere end 30 års ledelseserfaring fra såvel bestyrelsesarbejde, som direktør i både store mellemstore virksomheder, og mere end 20 års erfaring som management konsulent. 

Kontakt: 

Ole Knokgård på +45 2044 2322 på mail ok@human360.dk 

Kim Hansen på +45 2132 8972 på mail kh@human360.dk

No items found.
<- Tilbage til artikeloversigt